Dim09282021

Darrera actualitzacióDij, 12 Ago 2021 11am

Back Estàs aquí:Inicio Agroalimentació

El CSIC codesenvolupa una "carn vegetal 'a partir d'un llegum mediterrània

Aquest ingredient és baix en greixos saturats, ric en fibra dietètica i la seva composició es basa en la garrofa. El producte, denominat Leggie, l'han desenvolupat Marta Miguel i Marta Garcés, investigadores del CSIC i de la Universitat Francisco de Vitoria respectivament, i serà comercialitzat per l'empresa espanyola MRM.

Llegeix més...

Conservació de fruits amb un gel de pectines de baix índex glucèmic

El CSIC ha desenvolupat un gel comestible de baix índex glucèmic constituït per pectines de baix metoxi i calci, per al recobriment de fruits, que permet perllongar significativament la vida útil d'aquests durant el seu emmagatzematge, alentint el creixement microbià.

Llegeix més...

Un projecte utilitzarà el làser per eliminar herbes dels cultius sense necessitat de pesticides

La iniciativa Welaser desenvoluparà un robot autònom amb visió intel·ligent per discriminar les males herbes i aplicar una font làser per matar-i impedir la seva propagació.

Llegeix més...

Regulador de reg per degoteig

El CSIC ha desenvolupat un regulador de flux d'aigua de reg per degoteig format per un recipient travessat per un tub destinat a allotjar el cabal d'aigua i un bloquejador de material hidròfil. Permet controlar la quantitat d'aigua que es subministra a una zona de reg de manera automàtica.

Llegeix més...

Tractaments de CO2 senzills i no contaminants milloren la conservació del raïm de taula

Un equip de l'Institut de Ciència i Tecnologia d'Aliments i Nutrició (ICTAN-CSIC) de Madrid i de la Universitat d'Almeria està estudiant solucions viables i no contaminants per conservar millor el raïm de taula i que puguin ser aplicats de forma senzilla en els processos de postcollita.

Llegeix més...