Div04192024

Darrera actualitzacióDim, 16 Abr 2024 10am

Back Estàs aquí:Inicio Química Laboratorios

El Servei d'Avaluació Dermocosmètica del CSIC obté el certificat de Bones Pràctiques de Laboratori en absorció percutània

És el primer laboratori d'Espanya que rep aquesta certificació per a biocides. La certificació és imprescindible per als assajos no clínics de seguretat sanitària i mediambiental previs a la comercialització de productes. Els assaigs d'absorció percutània permeten avaluar de quina manera penetren a la pell els productes tòpics, cosmètics, fàrmacs i biocides, entre d'altres.

Llegeix més...

Jornada pràctica sobre formulació de productes

El Centre de Química Col•loïdal i Interfacial (Centre QCI) de l'Institut de Química Avançada de Catalunya (IQAC-CSIC) obre les seves portes el proper 26 de novembre, amb la jornada “Innovar per resoldre reptes en la formulació de productes”,  adreçada a empreses de tots els sectors que estiguin interessades en la formulació de productes i en la obtenció de materials avançats. Totalment gratuïta, la jornada consta de presentacions per mostrar les línies de recerca del centre, així com d'una visita guiada a les seves laboratoris.

Llegeix més...

Servei d'absorció percutània

El CSIC a Barcelona disposa d'un Servei d'absorció percutània, que treballa sobre mostres de pell humana i de pell de porc i seguint la metodologia experimental in vitro aprovada oficialment per l'OCDE.

Llegeix més...

Laboratori acreditat per identificar vessaments de petroli

L'Institut de Diagnòstic Ambiental i Estudis de l'Aigua (IDAEA) del CSIC s'ha convertit en el primer laboratori espanyol acreditat per caracteritzar i identificar els abocaments marins de petroli segons la seva "empremta dactilar".

Llegeix més...