Dil06012020

Darrera actualitzacióDiv, 22 Mai 2020 11am

Back Estàs aquí:Inicio Tecnologies físiques Projectes

Un projecte crearà un nou format de cursos massius on line

L'Institut d'Investigació en Intel·ligència Artificial (IIIA CSIC) participa en el projecte nanoMOOCs amb l’objectiu de crear un nou format audiovisual amb funcionalitats tecnològiques avançades, que permetrà, entre d’altres, captar les emocions dels participants. Forma part de la Comunitat RIS3CAT Mèdia, que compta amb finançament de ACCIO.

Llegeix més...

Neix una plataforma internacional per contrastar i comunicar els progressos en Intel·ligència Artificial

Institucions acadèmiques i organismes d’investigació de tot el món s’han unit per crear l’Associació per a la Comprensió de la Intel·ligència Artificial (Association for the Understanding of Artificial Intelligence) o AIhub. Una organització sense ànim de lucre per connectar la comunitat que treballa en IA i funcionar com a filtre de qualitat i contrast per comunicar els avenços de la investigació a la resta de la societat.

Llegeix més...

Un projecte busca facilitar la col·laboració humà-robot a la indústria

El projecte Simbiots, liderat per l'Institut de Robòtica i Informàtica Industrial (IRI), centre mixt del CSIC i la UPC, té com a objectiu integrar la robòtica en els espais de treball per crear entorns col·laboratius amb els treballadors. Els científics busquen així millorar les condicions de treball i la productivitat.

Llegeix més...

L'ICN2 col·labora amb Microsoft en el desenvolupament d’ordinadors quàntics

El grup de Nanoscopia Electrònica Avançada de l’ICN2 està expandint la seva col·laboració amb la xarxa global de laboratoris Microsoft Quantum Lab. L’empresa persegueix el desenvolupament dels ordinadors quàntics escalables. L’ICN2 aportarà mesuraments a escala atòmica, anàlisi i modelització de nous materials.

Llegeix més...

WeNet: algoritmes conscients de la diversitat per millorar la qualitat de vida

WeNet és un projecte multidisciplinari finançat per la UE en el marc del programa Horizon 2020 amb la participació de l'Institut d'Investigació en Intel·ligència Artificial (IIIA-CSIC). Una iniciativa que combina ciències de la computació, sociologia i enginyeria. La primera reunió va tenir lloc en una trobada internacional a Trento (Itàlia), el gener passat.

Llegeix més...