Dic03292023

Darrera actualitzacióDim, 28 Mar 2023 5pm

Back Estàs aquí:Inicio Tecnologies físiques Laboratoris

Certificació ISO 9001 per al Grup de Transductors Químics de l'IMB-CNM

El Grup de Transductors Químics de l'Institut de Microelectrònica de Barcelona (IMB-CNM) ha obtingut la Certificació ISO 9001: 2015. Es tracta de l'estàndard internacional per a Sistemes de Gestió de Qualitat (SGC) publicada per l'Organització Internacional de Normalització (ISO, en les seves sigles en anglès), que acredita que compleixen uns estàndards de qualitat en els processos del grup.

Llegeix més...

Sis grups del CSIC renoven el segell TECNIO

TECNIO és l'acreditació que s'atorga a través del programa ACCIÓ per identificar i donar visibilitat als desenvolupadors de tecnologia del sistema R+D+I de Catalunya que presenten capacitats tecnològiques diferencials i que tenen capacitat per transferir-les al teixit empresarial.

Llegeix més...

Electrònica contra el canvi climàtic

La nova electrònica de potència ofereix dispositius capaços de treballar en condicions molt extremes i d'afrontar els reptes de les renovables. El nou LIA Wide-Lab hispano-francès, del CSIC i el CNRS, treballa en aquest àmbit.

Llegeix més...

Jornada sobre microsensors i oportunitats per al biodiagnòstic

El proper 19 de juny, el Grup de Transductors Químics (GTQ) de l'Institut de Microelectrònica de Barcelona (IMB-CNM) organitza una jornada informativa sobre les oportunitats de l'aplicació de microsensors en el sector del biodiagnòstic.

Llegeix més...

¿Això que doblegues és un xip?

L'electrònica impresa sobre plàstic permet desenvolupar xips flexibles i adaptables a gairebé qualsevol superfície, amb costos més reduïts que els xips de silici. El PEC4, associació en la qual participa el CSIC, fomentarà la investigació i ajudarà a les empreses a desenvolupar aplicacions i introduir-se en aquest nou àmbit tecnològic i industrial.

Llegeix més...