Dis03022024

Darrera actualitzacióDij, 29 febrer 2024 11am

Back Estàs aquí:Inicio Tecnologies físiques Laboratoris

La Sala Blanca de Micro i Nanofabricació del CSIC aconsegueix la certificació de qualitat ISO9001

L'Institut de Microelectrònica de Barcelona (IMB-CNM, CSIC) rep aquest segell pels processos implicats en el disseny, desenvolupament i producció de dispositius microelectrònics a la Sala Blanca de Micro i Nanofabricació. Aquesta certificació l'equipara en qualitat a altres sales europees, com el Laboratori Ibèric Internacional de Nanotecnologia a Portugal o la Universitat Tècnica de Dinamarca.

Llegeix més...

Certificació ISO 9001 per al Grup de Transductors Químics de l'IMB-CNM

El Grup de Transductors Químics de l'Institut de Microelectrònica de Barcelona (IMB-CNM) ha obtingut la Certificació ISO 9001: 2015. Es tracta de l'estàndard internacional per a Sistemes de Gestió de Qualitat (SGC) publicada per l'Organització Internacional de Normalització (ISO, en les seves sigles en anglès), que acredita que compleixen uns estàndards de qualitat en els processos del grup.

Llegeix més...

Jornada sobre microsensors i oportunitats per al biodiagnòstic

El proper 19 de juny, el Grup de Transductors Químics (GTQ) de l'Institut de Microelectrònica de Barcelona (IMB-CNM) organitza una jornada informativa sobre les oportunitats de l'aplicació de microsensors en el sector del biodiagnòstic.

Llegeix més...

Sis grups del CSIC renoven el segell TECNIO

TECNIO és l'acreditació que s'atorga a través del programa ACCIÓ per identificar i donar visibilitat als desenvolupadors de tecnologia del sistema R+D+I de Catalunya que presenten capacitats tecnològiques diferencials i que tenen capacitat per transferir-les al teixit empresarial.

Llegeix més...

Electrònica contra el canvi climàtic

La nova electrònica de potència ofereix dispositius capaços de treballar en condicions molt extremes i d'afrontar els reptes de les renovables. El nou LIA Wide-Lab hispano-francès, del CSIC i el CNRS, treballa en aquest àmbit.

Llegeix més...