Div12022022

Darrera actualitzacióDim, 29 Nov 2022 9am

Back Estàs aquí:Inicio Tecnologies físiques Laboratoris Jornada sobre microsensors i oportunitats per al biodiagnòstic

Jornada sobre microsensors i oportunitats per al biodiagnòstic

El proper 19 de juny, el Grup de Transductors Químics (GTQ) de l'Institut de Microelectrònica de Barcelona (IMB-CNM) organitza una jornada informativa sobre les oportunitats de l'aplicació de microsensors en el sector del biodiagnòstic.

 

Un sensor desenvolupat pel Grup de Transductors Químics del IMB-CNM.L'esdeveniment és gratuït i està dirigit a responsables tècnics i d'innovació d'empreses d'instrumentació de l'àmbit mèdic i veterinari, i d'empreses farmacèutiques interessades en nous dispositius de diagnòstic. També està pensat per a responsables de laboratoris i investigadors d'hospitals especialitzats en diagnòstic clínic, o de centres de recerca i altres entitats que treballin en el mateix àmbit.

El programa inclou diferents conferències sobre les tecnologies que desenvolupa el grup i casos reals de la seva aplicació.

El Grup de Transductors Químics (GTQ) és un grup de recerca interdisciplinar amb un considerable potencial de valorització i transferència de tecnologia. Desenvolupa sensors químics en estat sòlid obtinguts mitjançant tecnologia microelectrònica.

Després de les conferències, es farà una visita a la Sala Blanca de 1.500 m2, Classe 100 / 10.000 única a Espanya i una de les poques d'Europa, on es fabriquen els microsensors.

Contacte:

Ferran Vera Gras
93 594 77 00 Ext. 2423
(de 10 a 13 h)
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
http//gtq.imb-cnm.csic.es