Dil01302023

Darrera actualitzacióDij, 29 Des 2022 2pm

Back Estàs aquí:Inicio Nous materials Laboratoris L'Institut Eduardo Torroja aconsegueix una nova acreditació ENAC

L'Institut Eduardo Torroja aconsegueix una nova acreditació ENAC

El Laboratori d'Instal·lacions de l'Institut de Ciències de la Construcció Eduardo Torroja del CSIC ha obtingut una nova acreditació ENAC (Entitat Nacional d'Acreditació) sobre assaig i calibratge de materials de construcció.

Part dels equipaments del Laboratori (CSIC). Aquesta acreditació, que segueix la norma UNE-EN ISO / IEC 17025, reconeix la capacitat d'aquest laboratori d'operar de manera competent i amb la capacitat de generar resultats vàlids en el camp dels elements constructius i els tancaments en edificació, conduccions i els seus accessoris de materials plàstics i materials compostos.

Són 13 els mètodes d'assaig per als quals s'ha aconseguit l'acreditació. Entre ells hi ha assaigs per panells sandvitx autoportants de doble cara metàl·lica, per a productes aïllants tèrmics, per a tubs termoplàstics i tubs de plàstic termoestable reforçat amb fibra de vidre. El Laboratori ofereix informació sobre els assajos acreditats, equipaments i serveis que ofereixen a la web del centre. 

"Per a nosaltres i per a qualsevol laboratori d'assajos o calibratge europeus, és un orgull propi que es tradueix de cara a l'exterior en un reconeixement que els procediments d'assaig acreditats es realitzen amb absolut rigor i seguint escrupolosament les normes indicades. Indica un grau de confiança superior", manifesta l'investigador al CSIC José María Chillón, cap del Laboratori d'Instal·lacions de l'Institut de Ciències de la Construcció Eduardo Torroja.

Laboratorio de Instalaciones Instituto de Ciencias de la Construccioón "Eduardo Torroja" https://www.ietcc.csic.es/dpto-construccion/laboratorio-de-instalaciones/