Dil12112023

Darrera actualitzacióDim, 05 Des 2023 9am

Back Estàs aquí:Inicio Biologia i biomedicina Ofertes tecnològiques Un fòrum dedicat a la creació de fàrmacs

Un fòrum dedicat a la creació de fàrmacs

El CSIC col·laborarà amb PHARMAprocess , que se celebrarà a l'octubre a Barcelona. Aquest fòrum global abordarà la innovació de la indústria farmacèutica i biofarmacèutica. Comptarà amb una zona expositiva i de ‘networking’, en la qual es podrà conèixer de primera mà  projectes en curs i ofertes tecnològiques.

Pòster del Forum Pharmaprocess.

 

Optimitzar els processos productius de la indústria farmacèutica i conèixer de primera mà les tendències i noves iniciatives en la creació de fàrmacs són els principals objectius de Pharmaprocess. Aquest fòrum global d'innovació del sector farmacèutic , biofarmacèutic i de les ciències de la vida pretén fer més eficient el procés de producció de medicaments, reunint les novetats i la tecnologia d'un mercat en constant evolució .

Pharmaprocess, que se celebrarà el 29 i 30 d'octubre de 2013 a al Palau de Congressos de Barcelona-al recinte firal de Montjuïc - , busca també ser una plataforma de networking interactiu per als professionals del sector.

Per donar a conèixer aquest fòrum s'ha creat la figura del 'institutional partner' , assumida per diferents organismes i institucions, entre ells el Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC), que donen suport al esdeveniment i contribueixen a la difusió d'aquestes jornades, sense que això suposi cap aportació econòmica directa per part d'aquestes institucions.

El programa de Pharmaprocess s'estructurarà al voltant de tres grans àrees temàtiques i comptarà amb la presència de diversos experts mundials.

La primera, anomenada 'Desenvolupament' , abordarà els processos internacionals establerts per obtenir la màxima eficiència en l'obtenció de fàrmacs , les novetats en el camp del desenvolupament , des de la molècula a la línia de producció , i una exposició de les noves tècniques per reduir el temps des que un fàrmac surt del departament de R+d fins a la comercialització.

La segona àrea , titulada 'Biopharmatec' , s'ocuparà dels processos industrials més innovadors, basats en la biotecnologia , que contribueixen a la diferenciació i als avenços substancials en la millora de la qualitat de vida.

'Operacions' serà el tercer bloc temàtic , que se centrarà en les novetats relacionades amb els processos industrials transversals , des de la demanda a la distribució .

Oferta d'inscripció.

Cupó de descompte per al congrés: KN2428GB

Cupón per acreditar-se gratuïtament a la Zona Expositiva & Networking amb el codi:  KN74D8YB

Web de Pharmaprocess: http://www.pharmaprocessforum.com/