Les mongetes també poden ser un aperitiu
- Detalls
- Categoria: Ofertes tecnològiques
-
30 Abr 2015

Investigadors de la Missió Biològica de Galícia del CSIC han obtingut noves varietats de mongetes, entre elles les denominades tipus Pop, o nuñas, que poden destinar-se a aperitiu, i les Ollo de pita, una varietat tradicional amb gran valor gastronòmic i culinari. En aquest centre es dediquen a millorar els cultius de la regió gallega ia la conservació dels seus recursos fitogenètics.
Compostos fenòlics de la ungla de gat
- Detalls
- Categoria: Ofertes tecnològiques
-
20 Jun 2014

S'ha desenvolupat un procés d'obtenció d'extractes fenòlics a partir de la planta Uncaria tomentosa L. (Ungla de gat). Aquests extractes presenten activitat antioxidant, antimicrobiana, citotòxica i antiproliferativa, i són útils per a elaborar additius alimentaris, composicions cosmètiques i farmacèutiques.
Anticossos per mesurar residus de fungicides
- Detalls
- Categoria: Ofertes tecnològiques
-
16 Des 2013
El CSIC i la Universitat de València han generat anticossos per mesurar els fungicides boscalid, ciprodinil, pirimetanil i fludioxonil en aliments, i assegurar així que es compleixen els límits màxims de residus en productes agrícoles. Aquest grup de recerca pot obtenir anticossos a demanda per a la detecció de toxines en aliments.
Bacteris làctics que milloren la fermentació del vi blanc
- Detalls
- Categoria: Ofertes tecnològiques
-
27 Gen 2014

Científics del CSIC i del CRSA italià han trobat i aïllat dues soques del bacteri làctic Pediococcus damnosus que milloren la fermentació del vi blanc i aconsegueixen augmentar l'aroma a mel i reduir l'acidesa.
Beguda funcional de vi i llúpol amb beneficis cardiovasculars
- Detalls
- Categoria: Ofertes tecnològiques
-
24 Jul 2013

Investigadors del CSIC, de la Universidad Autónoma de Madrid i l'Hospital de la Paz han desenvolupat una beguda funcional que combina vi sense alcohol i extracte de llúpol. Molt similar en el seu aspecte al vi, té propietats antioxidants, antiinflamatòries i, segons han mostrat assaigs in vivo, ajuda a reduir els triglicèrids. És una interessant alternativa per a la prevenció de les malalties cardiovasculars. Es busquen companyies interessades en el seu desenvolupament i comercialització.