Dim10042022

Darrera actualitzacióDim, 27 Set 2022 11am

Back Estàs aquí:Inicio Agroalimentació Projectes Biologia de plantes: trobada entre científics i empreses

Biologia de plantes: trobada entre científics i empreses

Amb l'assistència de més de 60 participants, s'ha celebrat la Jornada "Científics de Plantes i Empreses de Base Tecnològica",  concebuda com una trobada promoure la col·laboració público-privada en aquest sector.

 

Els assistents a la jornada. Al capdavant de l'organització ha estat Ana I. Caño-Delgado, investigadora del CSIC al Centre de Recerca en Agrigenòmica. (CRAG) i coordinadora de la Secció de Biologia de Plantes a la Societat Catalana de Biologia. La investigadora explica que la convocatòria ha tingut una gran acollida, i que s'han duplicat les inscripcions previstes.

Celebrada a l'Institut d'Estudis Catalans, seu de la Societat Catalana de Biologia, la jornada tenia com a objectiu desenvolupar acords i oportunitats de col•laboració entre científics de plantes i empreses del sector de la nutrició i la protecció vegetal. Així mateix, crear una xarxa d'intercanvi de coneixement i informació en aquestes àrees. L'esdeveniment compta amb el patrocini de Bioiberia, Bioiliberis, Dadelos, Eurochemagro i Futureco Bioscience.

Entre els assistents havien tant investigadors com empreses dels sectors de la nutrició i dels fitosanitaris, empreses distribuïdores i aplicadors , gestors de projectes, o gestors de propietat industrial, entre altres. La jornada va comptar amb la col•laboració de la plataforma tecnològica Biovegen.